Informatie


AntsIncMania is een online webshop gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige en gezonde mierenkolonies.
Onze focus ligt op het leveren van mieren die goed gedijen in gevangenschap en daarmee dragen wij bij aan een bloeiende mierencommunity. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van zorgvuldig geselecteerde miersoorten, die op een verantwoorde en duurzame manier worden gehouden en gekweekt.

Bij AntsIncMania begrijpen wij het belang van gezonde en vitale mierenkolonies. Daarom nemen wij maatregelen om ervoor te zorgen dat de mieren in optimale gezondheid verkeren, voordat ze naar hun nieuwe eigenaren worden verzonden. Wij voorzien onze klanten ook van gedetailleerde informatie en richtlijnen voor het verzorgen van de mieren, zodat ze de best mogelijke omgeving kunnen bieden voor het welzijn van hun kolonies.

Onze toewijding aan kwaliteit betekent niet dat wij de prijs uit het oog verliezen. Wij streven ernaar om onze mieren aan te bieden tegen een goede prijs. Dit zodat zowel beginnende als ervaren mierenhouders toegang hebben tot hoogwaardige mierenkolonies.
AntsIncMania streeft er ook naar om een betrouwbare bron te zijn voor mierenliefhebbers, die op zoek zijn naar gezonde mieren van uitstekende kwaliteit. Dit door ondersteuning middels deskundige begeleiding en een betaalbare prijs.


Gegevens :

AntsIncMania
Strawinskystraat 13
3438XL Nieuwegein
tel :06-42326886

BTW-nummer : NL004856731B22